Фонова снимка листа - Услуги

Компания Mr.Donchev предлага комплексни дизайнерски услуги. Фокусирайки се върху вашите желания и естетически предпочитания, площта на обекта и характеристиките на почвата, ние ще разработим изключителен ландшафтен дизайн за двора на частна къща, малка селска къща, градински парцел, градина или парк, след което ще го реализираме възможно най-точно и бързо.

В нашата компания опитни и талантливи професионалисти, които успешно са реализирали много необичайни дизайнерски проекти. Ние следим отблизо развитието на актуалните тенденции и се стремим да предложим на клиентите интересен, модерен, необичаен ландшафтен дизайн за частна едноетажна къща, вътрешен двор или паркова зона.

Индивидуалният подход към всеки обект ни позволява да създаваме уникални композиции, които впоследствие не изискват трудоемка поддръжка. Нашите клиенти получават гаранция, че проектът на сайта в идеалния случай ще отговаря на техническото задание и поставените желания.

Предимства на ландшафтен дизайн

Увеличаваме стойността на недвижимите имоти

Балансираният дизайн и прецизните стратегически решения значително ще увеличат ликвидността на вашия имот.

Ясен, запомнящ се дизайн

Мощен WOW фактор. Арсенал от иновации за успешен бизнес и лично пространство.

Кратко време

Автоматизация на процесите. Опит в водене на проектиране паралелно със строителни работи. Стартиране на обект от нулата за 35 дни.

Добре координиран екип

Нашите партньори са изпитани във времето. Инженери, строители, производство на градински мебели.

Отстъпки от доставчици и строители

Партньори - строители и фирми доставчици на едро - спестяват време, като работят по подробни чертежи и дават най-добрите условия.

Подходящо време за вас

Приятна и информативна бизнес комуникация.

Финансова отговорност

Ние носим финансова отговорност за качеството на проекта, сроковете и спазването на действащото законодателство.

Качество на строителството

Контрол на разходите за строителство. Дизайнерски решения и стил, които значително повишават стойността на недвижимия имот.

Уникални материали

Огромен избор от уникални материали - можете да държите всичко в ръцете си в нашия офис и в прилежащата на вас територия.

Цели и задачи на ландшафтния дизайн

Жителите на къщи и собственици на жилища често се смятат за компетентни по въпросите на ландшафтния дизайн. Това отчасти е вярно, защото основната задача на това трудно изкуство е да въплъти личен план, да реализира собствената си идея за красота и комфорт.

Ако погледнет  ландшафтния дизайн от гледна точка на професионалист, тогава тази концепция ще се разшири значително. Той ще включва инженерен аспект, който изисква участието на компетентен архитект, както и биологични и културни компоненти.

Много хора могат да построят беседка, да засадят цветна леха или да построят алпийска пързалка. Но само истински професионалист може да създаде истински архитектурен шедьовър, да даде на територията уникален вид, който радва окото с красота и хармония.

ЗАЩО ВИЕ СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ЛАНДШАФТЕН ПРОЕКТ?

Цели и задачи на ландшафтния дизайн

ЗА ДА ВИДИТЕ БЪДЕЩАТА СИ ГРАДИНА

Ландшафтен проект ще ви даде възможност да си представите как ще изглежда вашата градина след озеленяване, а 3D визуализацията и скици на отделни дизайнерски елементи ще ви позволят да я разгледате в детайли.

ДА ИЗЧИСЛЕТЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Въз основа на цялостен градински проект можете точно да изчислите обхвата и цената на предстоящата работа, да планирате бюджета си предварително и да избегнете неприятностите, свързани с неочаквани допълнителни разходи.

ДА СТАНЕТЕ СЪАВТОР НА ВАШАТА ГРАДИНА

Поръчвайки градински дизайн от професионалисти, можете да вземете лично участие в разработването на ландшафтен проект за обект, да станете пълноправен съавтор на вашата градина заедно с дизайнер и да реализирате всичките си творчески идеи и мечти .