Фонова снимка листа - Услуги

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Mr. Donchev – е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на интериорно и екстериорно озеленяване. Когато вие създавате вашата градина или изграждате зелените площи около или във вашия хотел, или офис, къща, или заведение, ние сме хората, които можем да ви предложим различни и новаторски решения.

Нашата задача е да създадем цялостна картина, като вземем предвид вашите идеи и желания, бюджет и изисквания, особеностите на района. Ние знаем как да подчертаем вкуса на вашия дом, като го впишем правилно в създадения пейзаж. Всеки наш проект е уникален и неподражаем.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Mr. Doncnhev

От 7 години Mr. Donchev проектира, аранжира и обслужва обекти, създавайки уникални ландшафтни зони. Предоставяйки пълен набор от услуги, ние гарантираме, че вашият двор ще се превърне в истинска сбъдната мечта. За да постигнем това, ние максимално се вслушваме в желанията на клиента, предлагайки професионални решения.

Една от нашите характеристики е разнообразието от услуги. След завършване на ландшафтния дизайн, ние предоставяме комплексна услуга за грижа за засаждането.

ЦЕЛ И ИДЕЯ НА КОМПАНИЯТА

В основата на нашата работа е индивидуалният подход към всеки клиент.

Нашата основна идея е да предоставим всички условия, в които всяка необходима работа се извършва и се контролира от екип на Mr.Donchev.

И така всички задачи се извършват почасно, отговорно и комплексно.

Mr. Doncnhev Mr. Doncnhev

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Екип Mr.Donchev това са хората, които отговарят за поддръжка на градина, поддържания и здрав вид. Основната им задача е да наблюдават всички процеси и състояния, протичащи с растенията и да реагират на промените своевременно и квалифицирано.

Обикновено един човек (градинар) не може професионално и изчерпателно да покрие цялата работа в градината. Ето защо към всяка градина е назначен екип от професионалисти, всяка със собствени  обекти, които могат да осигурят необходимата подкрепа навреме и най-важното – квалифицирано.

Така собственикът на обекта (или клиентът) винаги е уверен и спокоен за работата в градината, защото те ще бъдат завършени в срок и в пълен размер благодарение на екипа на Mr.Donchev, който винаги присъства в лицето на градинаря, отговорен за обекта.

Следователно екипът извършва последователно повтаряща се работа (косене, почистване и т.н. ) и последователно предлага на клиента други важни неща за извършване (лечение, хранене, рязане и т.н.), които изискват навременна реакция.

По-долу даваме прости аргументи и причини, поради които трябва да се свържете с нашата компания.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

С НАС Е ЛЕСНО

Може да си вършите работата, защото знаете, че вашият екип в лицето на Mr.Donchev винаги мислят за вашата градина и растения. Ако трябва да направите морава през пролетта, бързо да унищожите сезонните вредители или планирате да отрежете иглолистните си дървета, ние винаги ви предупреждаваме за такава работа. Ние сами вършим цялата работа, свързана с поддръжка на  градини в София. Основната извършена работа може да бъде намерена на уеб-сайта или да попитате представител на компанията.

ИЗВЪРШВАМЕ РАБОТА НАВРЕМЕ

Много често се сблъскваме с факта, че "специалистите" не работят навреме. Тоест, ако има време за подрязване на дървета и не е направено навреме, това означава, че трябва да изчакате следващия път. Смятаме, че подобни действия на "специалисти" са недопустими. На клиентите на нашата фирма за озеленяване е гарантирано предоставяне на услуги в рамките на определен срок за конкретни работи. За нови поръчки винаги сме готови да отделим време дори и при планиран график.

БЕЗОПАСНОСТ

Така се случи, че не винаги може да се намери време клиентът да си е вкъщи и метеорологичните условия позволяват работата да бъде завършена. Но повечето от нашите клиенти знаят, че могат да ни се доверят и дори в тяхно отсъствие ние ще изпълним ясно и ефективно цялата работа. Така, например, абонаментната поддръжка, много често се случва без присъствието на собствениците. Освен това винаги ще сте сигурни, че екипът на Mr. Donchev, а не "неизвестно лице".

Фонова снимка листа - контакти

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание