Фонова снимка листа - Услуги

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Mr. Donchev – е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на интериорно и екстериорно озеленяване, професионално почистване и снегопочитсване.

Фирмата Mr. Donchev разполага с  екипи от високо квалифицирани млади специалисти използващи професионална техника и качествени препарати.

Нашата основна задача е да намерим подход към всеки клиент, да предоставим висококачествена услуга и да вземем предвид всички желания на клиента.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Mr. Doncnhev

Mr. Donchev е компания, която от 7 години предоставя висококачествени услуги за професионално почистване, озеленяване и поддръжка, снегопочистване в град София. В работата си използваме най-модерно оборудване, висококачествени почистващи препарати и препарати за градина. Когато поръчвате услуги от нас, можете да сте сигурни, че ще имате работа с обучени, точни и ефективни служители. Ние ще направим всичко възможно, за да направим Вашия престой у дома или на работа възможно най-комфортен, удобен и безопасен.

Предоставяйки пълен набор от услуги, Mr. Donchev гарантира, че вашият дом, двор или офис ще се превърне в истинска сбъдната мечта.

ЦЕЛ И ИДЕЯ НА КОМПАНИЯТА

  1. В основата на нашата работа е индивидуалният подход към всеки клиент.
  2. Нашата основна идея е да предоставим всички условия, в които всяка необходима работа се извършва и се контролира от екип на Mr.Donchev.

И така всички задачи се извършват почасно, отговорно и комплексно.

Mr. Doncnhev

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Екип Mr.Donchev това са хората, които отговарят за професионално почистване и поддръжка на градина.

Основната им задача е да се създаде поддържан, чист и здрав вид на къщи, офиси и градини.

Собственикът на обекта (или клиентът) винаги е уверен и спокоен за работата в къща, офис или градина, защото задачите ще бъдат завършени в срок и в пълен размер благодарение на екипа на Mr.Donchev, който винаги присъства в лицето на бригадир, отговорен за обекта.

Следователно екипът извършва последователно повтаряща се работа и последователно предлага на клиента други важни неща за извършване, които изискват навременна реакция.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

TЕ НИ СЕ ДОВЕРЯВАТ

Sport Box
Pfanner
Balkantex
Fitness & Spa Pulse
Umbrella Bar
Moto-pfone
Skoda
Hotel Marinela
Insaiol
Eko
Hotel Zoo
Царско село

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание