Фонова снимка листа - Фирма за озеленяване и поддръжка на градини
Професионалното озеленяването и поддръжка на различни видове градини

Нашите услуги

"Mr Donchev" ЕООД - фирма за озеленяване и поддръжка на градини Ви предлага широк набор от услуги.

Нашата мисия е да предоставим удобство, комфорт и нещо друго на нашите клиенти в сферата на професионалното озеленяването на различни видове градини.

Ние предлагаме качествено обслужване, коректност и лоялност. Разполагаме с екип от опитни професионалисти и работим на достъпни цени. Ние сме на ясно, че всеки клиент е уникален и няма да предложим една унифицирана услуга за всички.

Ние предлагаме за вас

Снегопочистващи услуги

Компания Mr.Donchev върши работата си бързо и качествено. Сериозният подход към всеки процес и професионализмът на екипа са основните ни предимства. Ние не се страхуваме дори от тежки климатични условия, поради което за компанията Mr.Donchev няма неизпълними задачи.

Работим както с физически, така и с юридически лица. Всички наши клиенти са доволни от качеството на работа, както можете да се уверите сами, четейки раздела "отзиви" на сайта. Ако имате нужда от снегопочистване в София, не се колебайте да се свържете с Mr.Donchev!

Прочети повече

Почистващи услуги

Фирмата използва ново професионално оборудване и доказани препарати, чийто избор се извършва индивидуално за всеки клиент. Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от резултатите от сътрудничеството, да станат редовни клиенти и да ни препоръчват на своите приятели и познати. Фирмата ни разполага с голям асортимент от почистващи услуги

Прочети повече

Изграждане на градини

При проектирането на обект, озеленяването се извършва на последния етап след приключване на строителните работи и положени комуникации. Обикновено тук се изпълнява предварително разработен дизайнерски проект, който прави възможно създаването на пълна картина.

Прочети повече

Поддръжка на градини

Готови сме да предложим на своите клиенти професионални услуги за озеленяване. Трябва да се разбере, че това е не само приятно забавление, но и сложна и старателна работа, която изисква повишена отговорност, професионализъм, практически знания, умения и способности. Нашите служители ще направят всичко качествено и в срок.

Прочети повече

Ландшафтен дизайн

Съвременният ландшафтен дизайн може спокойно да се нарече изкуство, което съчетава инженерство, архитектура, културни изследвания, история и растениевъдство. Това е ключов етап в подреждането на територията, от която зависи не само външният вид на бъдещата градина, но и нейната жизнеспособност.

Прочети повече

Вертикално озеленяване

Вертикалното градинарство е оригинален, сравнително млад и революционен начин за интериорен дизайн. Предоставящ редица предимства за озеленяване на помещение: Комбинацията от дива природа с модерен, модерен дизайн, лекота на поддръжка, пречистване и овлажняване на въздуха в помещението, облекчават стреса и напрежението, подобряват производителността.

Прочети повече

Поливни системи

Само висококачественото и редовно поливане на градинския парцел е в състояние да осигури висока плодовитост в градината. Достатъчно количество вода е гаранция, че растенията няма да загинат, а ще цъфтят. Често обаче възможността да идвате редовно на дачата просто не е налична. Изходът в такава ситуация е подреждането на автоматична напоителна система.

Прочети повече

Поддръжка на басейни

Басейнът е конструкция, която изисква периодична поддръжка и почистване. Това ви позволява да поддържате качеството на водата на ниво, което е безопасно за здравето и да предотврати появата на кал и плака, причинени от растежа на микроорганизми. Нашите услуги ви позволяват да извършвате пълен набор от работи по почистване на басейни с помощта на сертифицирани продукти и специално оборудване.

Прочети повече