Фонова снимка листа - Услуги

Професионални почистващи услуги

Фирмата ни е създадена, за да предоставя почистващи услуги, отговарящи на всички стандарти и норми, присъщи на високо квалифицираните служители. Специалистите на Mr.Donchev се обучават редовно и гарантират, че предлаганите услуги радват клиентите с качество и достъпност.

Фирмата използва ново професионално оборудване и доказани препарати, чийто избор се извършва индивидуално за всеки клиент.

Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от резултатите от сътрудничеството, да станат редовни клиенти и да ни препоръчват на своите приятели и познати.

Професионални почистващи услуги

Нашите услуги

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

Цялостното основно почистване се извършва от 2-5 чистачи, продължава от 5 до 8 часа и включва повече от 20 вида работа.
Основно почистване се извършва със специализирана техника и висококачествена битова химия. Процесът на госновно почистване се извършва под ръководството на квалифициран ръководител, който извършва задължителен контрол на качеството. Такава система за контрол ви позволява да гарантирате, че определено ще получите идеален резултат.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

Абонаментните ни услуги са удобство и улеснение. След като направим споразумението по между си по най- приемливият за Вас начин, ние започваме нашите задълженията, а Вие забравяте за Вашите и се наслаждавате на живота.

В абонаментната услуга вие определяте колко чести да са нашите помещение и съответно спирате да се занимавате постоянно да ни се обаждате. Без сключена абонаментна услуга може да забравите да ни позвъните и домът или офисът Ви да останат мръсни. С абонаментната услуга няма как нещо подобно да се случи.

Организираността на посещенията остава наш ангажимент, а ние стриктно спазваме тези срокове.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ

Всеки апартамент изисква да бъде подържан чист, подреден и приветлив.

Ние предлагаме лесни решения на проблемите Ви като можем да почистим апартамента Ви до блясък и да оставим всички повърхности сияещи от съвършенство.

Пълното почистване може да отнеме много време. И особено ако има спешни случаи, контактът с фирма за почистване ще бъде единственото правилно решение. Нашите служители ще извършат почистването възможно най-бързо, докато клиентът може да се занимава със собствените си ангажименти в този момент.

Ние знаем от какво точно се нуждае един апартамент и на какво да обърнем внимание.

ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ

ПОЧИСТВАНЕ НА КЪЩИ

Ние сме тези, които се грижат за чистотата, подредеността и приветливия вид на къщи в град София. Почистването се извършва с цел всички стаи и помещения отново да придобият идеално чист вид.

Върнете свежестта и блясъка, каквито ще ги видите след нашата работа.

Професионалното почистване ще ви освободи от необходимостта да прекарате целия ден в поддържане на чистотата в апартамент или голяма вила. А висококачественото оборудване и препарати ще ни позволят да почистим къщата перфектно.

С помощта на нашата компания можете лесно да освободите времето си за лични въпроси.

Ние професионално ще подредим дома ви, оставяйки след себе си не само чистота в къщата, но и приятно усещане за обслужване

ПОЧИСТВАНЕ НА КЪЩИ ПОЧИСТВАНЕ НА КЪЩИ

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Задържа се преди настаняване. Отстраняваме прах и дребни замърсявания, полираме прозорци и всички метални и огледални повърхности, подготвяме мебели, дезинфекцираме, почистваме кухнята и всички вътрешни повърхности на шкафове и домакински уреди.

Отстраняването на последствията от строително-ремонтните дейности изисква повече време от ежедневното почистване, повече опит и използването на специални препарати, които ви позволяват да неутрализирате петна и течове от строителни смеси от стени, подове, мебели и радиатори.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Ние ще премахнем замърсяването от повърхности, ще дезинфекцираме и ще оставим офиса или производствените помещения в идеален ред.

Обикновено такива почиствания се извършват по график.

Списъкът с услуги се съставя съвместно с клиента, като се вземат предвид спецификите на помещението.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ПОМЕЩЕНИЯ

Чистото работно място е не само визитна картичка на всяка уважаваща себе си компания, но и грижа за здравето на нейните служители и партньори.

Почистването на търговски помещения обаче е трудна работа. Значителни територии, голям брой стълби с много стъпала, огледални витрини, декор в архитектурни декорации - всичко е склонно бързо да се замърси и да загуби красивия си вид. Колкото по-голям е магазинът, толкова по-голяма е производителността. В резултат на това рязко се увеличава замърсяването на помещенията. И един човек, разбира се, не може да се справи с такъв обем почистване.

Най-добре е да поверите почистването на търговските помещения на опитни специалисти от почистваща фирма Екотехнология. Професионалните чистачи бързо ще почистят търговската площ, без да притесняват купувачите и продавачите

ПОЧИСТВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ПОМЕЩЕНИЯ

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ/МАТРАЦИ

Използването на професионални почистващи продукти позволява не само да се отстранят повърхностните замърсявания от тапицерията, връщайки й първоначалния вид, но и да се отстранят замърсяванията, натрупани в дълбоките слоеве на тапицерията.

Нашите професионални почистващи препарати ще неутрализират всякакви замърсявания по мебелите и матраци, ще премахнат неприятните миризми и ще ги върнат в перфектно състояние.

ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ/МАТРАЦИ

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Текстилните подови настилки създават уютна атмосфера, придават топлина и комфорт. Използването им е свързано с различни замърсители, които трудно се отстраняват с импровизирани средства. Най-мощната домакинска прахосмукачка премахва само 60-70% прах. Останалата мръсотия прави цветовете матови, допринася за бързото износване на продукта, развитието на бактерии, акари.

Периодичното химическо чистене на килими с професионални средства може да върне тяхната новост, свежест и красота. Основното нещо е да се обърнете към опитни професионалисти.

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ

Нашите почистващи препарати бързо и идеално измиват повърхността, спестявайки вашето ценно време и усилия. Проверете цената на телефона. Специалистите на фирмата разполагат с най-доброто оборудване за максимална безопасност на всеки служител и редовно провеждат обучения и инструктажи.

За измиване на прозорци от външната страна на високи сгради експертите на Mr.Donchev използват специални висококачествени химикали, които ви позволяват бързо и ефективно да почистите стъклото, без да оставяте следи или разслоения.

Изчисляването на разходите и изборът на време за работа се извършва с всеки клиент поотделно, за да можем да вземем предвид всички ваши желания и да предоставим услуги, които удовлетворяват всички 100%.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ

Защо да изберете нас

Работим с най-добрата световна техника за професионално почистване.

KARCHER - лидер в разработката на разнообразна почистваща техника, предназначена както за вътрешна, така и за външна употреба. Професионалната почистваща техника KAERCHER има огромен брой предимства, изразени в иновативните технологии, използвани при нейното създаване и дори в максималната простота на управление.

Погрижихме се за ефективна обратна връзка, готови сме да отговорим на всички въпроси, да отговорим своевременно на обаждането.

Ще се радваме, ако попълните заявление за почистване на помещения и оставите отзив за нашата работа!

Защо да изберете нас
Фонова снимка листа - контакти

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание