Фонова снимка листа - Услуги

АБОНАМЕНТНА И ЕДИНИЧНА ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Готови сме да предложим на своите клиенти професионално озеленяване (от косене на трева до цялостна поддръжка на градини и дворове), но трябва да се разбере, че това е не само приятно забавление, но и сложна и старателна работа, която изисква повишена отговорност, професионализъм, практически знания, умения и способности. Ако нямате достатъчно свободно време, за да осигурите пълна грижа за вашата градина, нямате достатъчно опит, по-добре е да поръчате тази услуга от професионалисти. Нашите служители ще направят всичко качествено и в срок.

Какво е включено в професионалното градинарство?

В днешно време намирането на компетентна фирма за озеленяване не е лесна задача. Допълнителен проблем ще възникне как да се провери квалификацията му. Ако за градината се грижи неквалифициран работник, много растения могат да бъдат убити, докато разбирате, че сте направили грешка при избора на правилното ниво на работник. Ще бъде жалко похарченото време и пари.

Нашата компания Mr.Donchev предоставя професионални озеленителни услуги: от косене на трева до цялостно озеленяване и поддръжка на зелените площи.

АБОНАМЕНТНА И ЕДИНИЧНА ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ

КОСЕНЕ НА ТРЕВА / КОСЕНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Косенето на трева е много важна за развитието на тревната покривка. При косенето на тревата се регулира височината на тревостоя. В летния сезон се оставя малко по-висока, за да се задържа влага. През есента може да се поддържа на по-ниско ниво.

АЕРИРАНЕ

Задачата на аериране е да почисти тревата от отпадъци, стара изсъхнала трева (която неизбежно остава след косенето на тревата например), също мъх, както и разсейване на почвата.

ТОРЕНЕ СЪС СПЕЦИАЛНИ МИНИРАЛНИ ТОРОВЕ

Минералните торове са основният източник на полезни микроелементи при торене в градинарството.
Ускорява развитието на растението, като осигурява по-добър растеж и образуване на зеленина.

ПОДРЯЗВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ХРАСТИ И ЖИВИ ПЛЕТОВЕ

Основната задача на подрязването на дървета и храсти е да удължи периода на максимална декоративност или продуктивност, да поддържа здравето на растението.

ОФОРМЯНЕ НА КОРОНИТЕ НА ДЪРВЕТАТА

Подрязването е необходимо за ускоряване на растежа, подобряване на плододаването и качеството на плодовете, както и за санитарни цели, за отстраняване на всички сухи и болни клони. При редовно подрязване клоните стават по-дебели и по-силни, те са в състояние да издържат на плодовете.

ПЛЕВЕНЕ НА ЦВЕТНИ ЛЕХИ И ДЪРВЕСНО-ХРАСТОВИТЕ ГРУПИ В ГРАДИНАТА

Плевенето в градините е важно не само за постигане на максимален декоративен ефект, но и за предпазване на растенията от вредни за тях плевелни растения, които спират или затрудняват тяхното развитие.

ОКОПАВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА КАНТОВЕ

Оформяне на кантове – окантяване и прекопаване на почвата за по-добра аерация на растителността.

Третиране на растенията с подходящи препарати (инсектициди, хербициди и фунгициди)

Укрепва потиснатите и повредени растения, както и стимулира растежа и развитието им.

Поддръжка на поливна система

Старниране на поливната система
Настройка на програматорите
Регулиране и настройка на пръскачките
Зазимяване на поливната сиситема

Събиране на паднали листа и растителни отпадъци през сезоните

Паднали листа е отлично място за размножаване на многобройни градински насекоми, гъбички и болести.

Изхвърляне на отпадъците след поддръжка на градината (листа, клонки, окосена трева и др.)

ЦЯЛОСТНА ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНАТА

След като ни изпратите запитване, специалист на нашата компания пътува до обекта, за да направи БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД на обекта. Това е необходимо за съставяне на пълен регистър за грижите им, както и за фиксиране на текущото им състояние.

Въз основа на събраната информация се съставя работен график, който отчита вегетативните характеристики на зелените площи, избират се специални торове, определя се времето за трансплантации и се определя оптималното време, когато трябва да се извърши най-качествената резитба навън.

След съставяне на график за грижа за градината се съставя списък с необходимите консумативи. Включва необходимите средства за растителна защита, както и торове.

След потвърждение на офертата, ние поемаме отговорност за организиране на независим контрол върху състоянието, благоустрояването и озеленяването на вашия двор. В предварително определени дни на обекта отиват квалифицирани работници с необходимото образование в областта на агрономията. Следователно можете да сте сигурни, че всичко ще бъде направено ефективно и правилно.

ЦЯЛОСТНА ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНАТА

Защо трябва да изберете комплексно озеленяване на градината?

Тази услуга има цял списък от предимства, благодарение на които клиентите толкова често правят избор в нейна полза.

Първо, в такава ситуация служителите на Mr.Donchev предоставят на клиента комплексна грижа за зелените му площи. Тя включва не само всички видове градинска работа, но също и редовно косене на трева и наблюдение на състоянието на градината.

Ако храст или дърво се развива неправилно, например, страда от липса или излишък на влага или слънце, расте ясно на грешното място, нашият специалист самостоятелно ще коригира допуснатите грешки, за да предложи на клиента най-доброто решение.

Второ, в такава ситуация няма съмнение, че цялата работа ще бъде завършена стриктно по график. Фирмата ни разполага с достатъчен брой специалисти, за да осигури пълноценна грижа за зелените площи на клиента през цялата година.

На трето място, нашите специалисти използват изключително висококачествено и професионално градинско оборудване в своята работа. Самият клиент не трябва да харчи допълнителни пари за закупуване или наемане на скъпо оборудване. Съответно не е необходимо да се гарантира правилното му съхранение. За осигуряване на качествена и професионална грижа за градината е необходима много техника - косачки за перфектно изкосена трева, аератори, тримери, всякакви професионални градински инструменти.

Каквато и услуга да изберете, бъдете сигурни, че специалистите на Mr.Donchev ще я извършат перфектно и в най-кратки срокове.

Фонова снимка листа - контакти

Изпратете запитване

Запитване за*
Кратко описание