Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

Почистването е втората най-търсена услуга след доставката на храна. Все повече хора стигат до извода, че домакинската работа може и трябва да бъде делегирана на специалисти, освобождавайки време за по-важни неща - работа, семейство, свободно време. Струва си да поръчате почистване на апартамент веднъж и възниква въпросът как се справяме без професионално почистване преди? 

Професионално почистване Mr.Donchev помага на своите клиенти да поддържат здравето си, като почистват столични апартаменти, вили и офиси от бактерии, прах и мръсотия. Това е възможно чрез използването на специални професионални химикали и оборудване.

Професионалното почистване е не само свобода от рутината, но и гаранция за качество на почистването, което е трудно да постигнете сами, докато за нас постигането на перфектна чистота е ежедневие. 

Професионални услуги за Почистващи услуги

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ВАС

Основно почистване

Основно почистване е цялостно почистване на апартамент и всички повърхности във вашия дом. Основно почистване на апартаменти е задължителна процедура при преместване, ремонт, в отличния случай се прави ежемесечно и абсолютно задължително при новородено вкъщи.

Прочети повече

Абонаментно почистване

Абонаментно почистването на апартамент отнема много време и усилия. Поддържането на ред в къщата, обръщането на внимание на семейството и същевременно работата не е лесна задача. За да постигнете идеална чистота в дома си, поверете задачата на професионалисти от Mr. Donchev.

Прочети повече

Почистване на офиси

Почистването на офиси е много търсена услуга в София. Много компании заемат цели сгради и често няма достатъчно чистачи, които да поддържат чистотата и реда ежедневно. За да постигнат успех вашите служители, осигурете им комфортни условия на труд, като поръчате услугата почистване на офиси на фирма за почистване Mr.Donchev.

Прочети повече

Почистване след ремонт

Ремонтът е трудоемък, продължителен процес, след който искате да получите перфектния резултат. Нашите експерти внимателно и професионално ще отстранят след ремонтни и строителни работи по стените, подовете, прозорците, също така ще извършат почистване на плочки след ремонт.

Прочети повече

Почистване на прозорци и витрини

Какъв е отличителният белег на всяка стая? Разбира се, чисти, блестящи прозорци. Отработените газове и прах не позволяват на достатъчно светлина да влезе в къщата. Не винаги е възможно да се справите сами с почистване на прозорци: страх от височини, сложен дизайн на дограма или просто липса на време. Mr. Donchev ще се погрижи за идеалната чистота на прозорците ви.

Прочети повече

Пране на мека мебел

Как да разберете дали имате нужда от пране на мека мебел?
Мазни подлакътници, петна от разлети течности, забележимо избледнял или почти неразличим модел на тапицерията на дивана показват необходимостта от пране на дивани.
Това е добра причина да поканите фирма за пране на мека мебел Mr.Donchev.

Прочети повече

Пране на мокети/ килими

Химическото пране на килими в град София е доста сложен технологичен процес, който се извършва от професионални технолози. Те ще определят вида на покритието и ще изберат оптималното средство за отстраняване на замърсителите. Mr. Donchev разполага с хората, знанието и опита да направи вашите килими като нови.

Прочети повече

Почистване на подови настилки

Професионално машинно почистване на подови настилки.
Почистването на подови настилки се извършва с дискова машина , която с помощта на твърди четки или така наречените падове (дискове с различна абразивност) обработва подовата настилка чрез втриване и разтъркване на специален препарат.

Прочети повече

Почистване на Апартаменти/Домове

Много е приятно да живееш в чиста и добре поддържана къща. Но не винаги има достатъчно време и нужната енергия за усилия за поддържане на чистота и систематично извършване на общо почистване. Специалисти на фирма за почистване на апартаменти Mr.Donchev са готови да ви помогнат.

Прочети повече

Индустриално почистване

Индустриално почистване на помещенията се изисква от различни организации и институции. Известно е, че търговският и бизнес успех до голяма степен зависи от чистотата и изрядността на външния вид на помещенията. Ето защо търговските и бизнес центровете се нуждаят от професионално индустриално почистване.

Прочети повече