Фонова снимка за списък с услуги за: Почистващи услуги

Почистването на офиси София

Почистването на офиси е много търсена услуга в София. Много компании заемат цели сгради и често няма достатъчно чистачи, които да поддържат чистотата и реда ежедневно. За да постигнат успех вашите служители, осигурете им комфортни условия на труд, като поръчате услугите на фирма за почистване Mr.Donchev.

Какви видове почистване на офиси предлагаме?

Поддържащо почистване. Поддържащо почистване на офиси се извършва редовно, за да запазите комфорта във всяка стая. Включва работа по отстраняване на прах и мръсотия от всички повърхности, включително мебели, сухо и мокро почистване на пода.

Почистването на офиси София

Основно почистване на офиси

Основно почистване на офиси се извършва 1-2 пъти в месеца.

Това включва комплекс от работи, в резултат на които се отстраняват всички видими замърсявания, почистват се труднодостъпни места, измиват се а шкафове, прозорци и домакински уреди, събират се и се изнасят отпадъците. Този вид почистване може да отнеме няколко дни, ако се извършва от обикновени чистачи на офиси.

Ако желаете да извършвате основно почистване с минимален хаос в работния процес на служителите, потърсете фирма за почистване Mr. Donchev.

Основно почистване на офиси

Почистване след ремонт

Почистване на офиси след ремонт включва цялата гама от услуги по основно почистване, както и отстраняване на комплексни следстроителни замърсявания. 

Офисът е не само работно място, но и лицето на компанията, показател за имиджа и уважението към служителите и клиентите. Липсата на чистота на работното място и в офис пространството води до намаляване на продуктивността на екипа и дори може да повлияе на здравето на служителите.

Редовното почистване на офиси ще помогне да се избегнат тези проблеми и да се създаде благоприятна работна атмосфера.

Обадете ни се и ще уточним всички подробности и цени за почистване на офиси.

Нашият екип от опитни професионалисти ще свърши работата си бързо и качествено! Ще останете доволни от резултата!

Почистване след ремонт
Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание