Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

Почистване на Апартаменти/Домове

Много е приятно да живееш в чиста и добре поддържана къща. Но не винаги има достатъчно време и усилия за поддържане на чистота и систематично извършване на общо почистване. Специалисти на фирма за почистване на апартаменти Mr.Donchev  са готови да ви помогнат. 

Нашата компания има богат опит и широка гама от различни химикали и професионално оборудване за бързо и ефективно почистване на домове и апартаменти, най-важното, да го направи внимателно и благодарение на екологично чисти продукти, без вреда за здравето.

Почистване на къщи е неразделна част от ежедневието, тъй като човешкото здраве е пряко свързано с чистотата на околното пространство. Освен това отлично почистен апартамент/къща дава усещане за комфорт, спокойствие и неповторима уютна и предразполагаща атмосфера.

Почистване на Апартаменти/Домове

Почистване на домове и апартаменти включва

Широка гама от услуги :

  • измиване на подови, стенни, таванни покрития
    (с изключение на опънати тавани);
  • почистване на санитарни помещения;
  • измиване на стъкла, огледала, мебели;
  • миене на прозорци;
  • професионално почистване на предмети от интериора и декора;
  • прахосмукиране на килими и подови настилки.

Почистване на домове и апартаменти

Този тип почистване на апартаменти и домове се извършва ежеседмично и продължава не повече от 6 - 8 часа. Ако е необходимо, можете да използвате допълнителни услуги, които не са включени в списъка за почистване на домове и апартаменти.

Фирма Mr. Donchev успешно извършва почистване на домове до блясък.

Като ни се обадите, можем да уточним всички подробности относно времето, обекта и цени за  почистване на вашия дом. Ще останете доволни от резултата!

Почистване на домове и апартаменти
Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание