Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

Почистване на прозорци

Какъв е отличителният белег на всяка стая? Разбира се, чисти, блестящи прозорци. Отработените газове и прах не позволяват на достатъчно светлина да влезе в къщата. Не винаги е възможно да се справите сами с почистване на прозорци: страх от височини, сложен дизайн на дограма или просто липса на време.

Фирма за почистване на прозорци Mr.Donchev работи бързо и качествено!

Премахването на боя, следи и остатъци от лепило е нещо, с което нашите почистващи препарати се сблъскват всеки ден. Използвайки в работата си специализирани, екологично чисти химикали и специализирано оборудване, нашите професионалисти ще се справят с всякакви трудности.

Почистване на прозорци Почистване на прозорци

Миене на прозорци

Миене на прозорци в апартамент или частна къща е необходимо за поддържане на чистотата, освен това вътре в апартамента ще стане много по-леко и удобно. Можем да почистим различни прозорци.

За брилянтен резултат използвайте услугите на фирма за почистване на прозорци Mr.Donchev, която гарантира професионално почистване на прозорци и витрини.

Миене на прозорци

Измиване на витрини

Вашите красиви витрини покрити ли са с прах и мръсотия? Вместо да привличат, отблъскват посетителите? Обадете ни се - ние знаем как да почистим огромни стъкла безопасно и ефикасно. Измиване на витрини до блясък от Mr.Donchev - това е идеалната чистота на рамките, решетките, отливите и стъклопакетите. Без ни най-малко ивици и следи от мръсотия!

Измиване на витрини

Измиване на фасади

Изчистената, светла фасада, искряща от лъскави прозорци, привлича окото. Създава представителен външен вид на сградата. Изчистените табели, витрини, остъкления са своеобразна визитна картичка на фирма за почистване на прозорци Mr.Donchev в град София.

Мобилният екип на фирма за почистване на прозорци Mr.Donchev извършва миене на прозорци, витрини, фасади и всякакви остъкления.

Свържете се с нас и ще можем да уточним всички подробности и цени за почистване на вашите прозорци.

Измиване на фасади
Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание