Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

Как да разберете дали имате нужда от пране на мека мебел?

Мазни подлакътници, петна от разлети течности, забележимо избледнял или почти неразличим модел на тапицерията на дивана показват необходимостта от пране на дивани.

За да бъде почистен диванът, изобщо не е необходимо да има солидна възраст. Чаша кафе, преобърната върху новозакупен диван, е добра причина да поканите фирма за пране на мека мебел Mr.Donchev.

Съвременните препарати за отстраняване на петна са в състояние да се справят дори с много трудни петна по тапицерията на дивана. Специално оборудване - мощни прахосмукачки-екстрактори - ни позволява бързо и ефикасно да отстраниме дори мръсотия, дълбоко проникнала в текстила.

Почистване на дивани

Процесът на почистване на дивани се състои от няколко последователни етапа, които включват:

  • Почистване на повърхността на продукта с прахосмукачка.
  • Третиране на най-замърсените зони със специално подбрани за конкретен продукт препарати за премахване на петна. Нашите препарати за премахване на петна проникват в структурата на тъканта, без да я увреждат.
  • Събиране на мръсотия от повърхността на мека мебел с помощта на екстракторна машина.
  • Окончателна повърхностна обработка, която включва изплакване с вода и специален препарат за изплакване за отстраняване на остатъците от химикали.
Почистване на дивани Почистване на дивани

Професионално почистване на мека мебел

Професионално почистване на дивани е най-ефективният начин за пране на мека мебел.

Обръщайки се към фирма за почистване на дивани от Mr. Donchev и доверявайки се на нас, вие получавате бързо и качествено пране на мека мебел на достъпна цена, изпълнение на всички ваши желания.

Професионално почистване на мека мебел
Фонова снимка за услуги: Почистващи услуги

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Запитване за*
Кратко описание