Фонова снимка листа - Услуги

Вертикалното озеленяване е свежо решение за всеки интериор!

Стилно и екологично вертикално озеленяване на сгради с живи растения ще се впише перфектно във всеки дизайн и ще създаде атмосфера на тропическа гора във вашия офис или дом. Нашите експерти ще изберат перфектните растения за вашия дизайн и ще превърнат всяка стена в истинска жива градина!

Живи интериори в апартамент или къща, офис, търговски или бизнес център, ресторант или кафене - ние оживяваме всяко пространство. Вертикалното градинарство поразява със своя мащаб и разнообразие от композиции, привлича погледите от първата секунда!

В Mr. Doncnhev можете да поръчате фитостени, фитокартини, фито колони, фитомодули, стабилизиращи композиции от мъх или озеленяване с изкуствени растения. Нашите експерти ще Ви удивят с дизайнерски решения, качество на работа и топло отношение към работата си.

При озеленяването с живи растения са концентрирани всички предимства на фитодизайна . Научно доказано е, че растенията помагат на човек да се отпусне, намаляват нивата на стрес, настройват се по приятелски и продуктивен начин. Освен това живото градинарство винаги е много красиво, ароматно и атмосферно по специален начин. Такъв фитодизайн е подходящ за всякакви помещения - както лични, така и търговски. Огромен плюс на вертикалното озеленяване (зелени стени, картини и тавани) е, че можете да настроите автоматична грижа за растенията или да наемете наши служители да ги обслужват.

Вертикалното озеленяване е свежо решение за всеки интериор!

Предимства на вертикалното озеленяване

Спестяване на място

Благодарение на маневреността на размера, той се вписва перфектно дори в малка стая, където всеки метър свободно пространство е важен.

Намаляване на шума

Дебелите листа, стъбла и клонки създават подходяща акустика в помещението и заглушават шума отвън.

Вградени светлини

Вертикалното градинарство с вградени светлини очарова с външния си вид.

Пречистване и овлажняване на въздуха

Растенията са видимо живи растения, които подобряват качеството на въздуха и които могат да се съчетаят в свежест с всеки интериорен дизайн на стаята.

Стилен и екологичен

Използват се живи растения, които могат да се комбинират с всеки интериорен дизайн.

Фитостени

Фитостените, изработени от растения, ще превърнат вашата стая в екологично, стилно и наистина жизнено пространство! Тази стена действа и като пречиствател на въздуха. Абсорбира и рециклира вредните вещества, повишава влажността на въздуха и създава благоприятен микроклимат в помещението.

Фитокартини

Фитокартините са отделен шедьовър във вертикалното градинарство. Основата за производството на фитокартини са материали от естествен произход: камък, дърво, метал и дори тухла, изкусно в хармония с естествени цветя и растения. Поливната система, използвана във фитокартините, осигурява екологично балансирана система.

 

Фитоколони

Фитоколони правят невероятно впечатление на всеки зрител. Можете да създадете кръгла фитоколона или мобилна фитопреграда , която ще зонира пространството, което е удобно в офис пространство или ресторант. Можете да украсите обичайния камък или бетон с истински живи растения.

 

Фитомодули

Фитомодули - модулна вертикална градинарска система, състояща се от пластмасови рафтове с клетки за засаждане на растения с почва. Такъв модул може да бъде поставен в вдлъбнатината на нишата, като по този начин хармонично се вписва дори в най-малката стая. Такова вертикално озеленяване спестява много място.

 

Изкуствени растителни стени

Изкуствените фитостени са идеални за поставяне на претъпкани места, където има голяма вероятност от увреждане на живите растения.Това е идеалното решение, когато трябва да оживите помещение, където няма условия (осветление, възможности за поливане и др. ).

Стабилизиран мъх

Мъхът в интериора не се нуждае от специални грижи, запазва яркостта и наситеността на цветовете за дълго време, има отлични топло - и звукоизолационни свойства. Нашите експерти ще помогнат за хармоничното вписване на мъх в интериора на жилищни и търговски помещения,  офиси, ресторанти и други сгради.

Специализирани сме в разработването на оригинални решения в областта на озеленяването на жилищни и обществени интериори.

Фитостени Mr.Donchev украсяват интериора на банки, бизнес центрове, автокъщи, ресторанти, салони за красота, офиси, апартаменти, вили и други обекти.

Вертикалното озеленяване хармонично се вписва във всеки дизайн, не заема място, превръща скучните стени в красиви градини.

Обадете ни се или използвайте формата „ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ“ – ние ще Ви предоставим БЕЗПЛАТНА консултация, ще Ви ориентираме за цени, ще посъветваме какво е най-добре да изберете за даден бюджет.